diumenge, 15 de novembre del 2009

Conill amb naps i peres

Ingredients per a 4 persones:
1 conill sencer i net
300 gr. de naps
4 peres de Puigcerdà
4 grans d'all
1 ceba gran
2 tomàquets
1 fulla de llorer
Aigua
Farina
Oli
Sal
Pebre

Preparació:
El primer que s’ha de fer és tallar el conill a trossos. Els hi poseu la sal, el pebre i en acabat els enfarineu bé.
Agafeu una paella i hi poseu un raig d’oli. L’escalfeu a foc for i fregiu el conill fins que sigui ros per totes bandes. Retireu-lo i reserveu-lo.
Ara s’han de pelar els naps i els talleu longitudinalment. També s’han d’enfarinar una mica i després posar-los a la mateixa paella on hàgiu fregit el conill. Retireu-los i reserveu-los.
Agafem una cassola de fang, i fem un sofregit de ceba, després l’all i per últim el tomàquet. Quan tot el sofregit estigui ben cuit hi posarem el conill així com el llorer i els naps. Ho remenem ben remenat. Llavors hi afegirem aigua i ho deixem coure a foc lent fins que el conill sigui tendre.
Mentre es cou el conill a la cassola, peleu i talleu les peres a quarters. Una mica abans d’acabar de fer-se el conill, afegir-hi les peres.

Dificultat:
Mitjana

Temps de preparació:
1 hora i 15 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada